17 de febr. 2007

Gràcies

Ja fa vint anys que els germans Roig encapçalaren el nou destí del bàsquet a València, gràcies a ells s'ha pogut gaudir de l'esport de la cistella a la màxima divisió. Ara, després d'unes temporades erràtiques, amb discutides decisions, fitxatges, destitucions, canvis del sistema de gestió, deixen el club en mans d'un "col·laborador", Manuel Llorente, hàbil gestor del València C.F, i que esperem que li torne la imatge de club respectat a Europa. Aquesta decisió crec que arriba tard, però és encertada i evidencia el fracàs de traslladar la gestió d'una empresa -Mercadona- a l'àmbit esportiu. Són més encertats els models del Tau i Joventut -diferents, però vàlids, mentre que el primer aposta per grans fitxatges -entrenadors i jugadors-, el segon mira cap a la pedrera. Veurem quin és el model del "nou" Pamesa. Sembla que Llorente ha dit que vol jugadors que siguen referents -com al futbol- i que la gent torne a la Fonteta. Difícil ho veig en un esport on els contractes no són, ara, superiors a dos anys. Luengo, Claver... quants minuts juguen? Desitgem sort al nou president i agraïm la tasca que han fet els Roig per fer-nos viatjar per Europa i aconseguir triomfs, pocs però emotius, com la copa del rei i la copa Saporta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni Luengo, ni Claver son ara mateix jugadors valids per a un projecte rel.lativament seriòs a l'alçaria d'un Pamesa de València.

Tots dos farien un grandissim favor fitxant per l'Aguas de València - Gandia Bàsquet per assegurar-se la permanència en LEB ja que la temporada a Pamesa està quasi acabada.

Claver per a un futur es possible, pero abans deuria de jugar-ne un parell de temporades a equips menors.

Miquel ha dit...

Ho deia pel fracàs dels jugadors de la pedrera. Si són els que tenim i no juguen... Hem passat de la pedrera "argentina" al no-res; fitxatges sense trellat i cap direcció.

Anònim ha dit...

El fracàs de la pedrera esta reflexat el pauperrim paper al Circuit Sub-20 (avui primer partit guanyat i contra el "totpoderòs" Granada), amb la Cesió (quasi obligatoria) de Carles Bivià (un altre dels jugadors maltractats) al Lliria, i la clasificació honrosa del Junior Autonomic per al Campionat d'Espanya. Tal volta es que el que surt de la pedrera es el que de moment hi ha.

I si la pedrera Argentina amb (per exemple) li haguessin deixat continuació amb fitxatxes del Christian Crudeli entre d'altres, tal volta alguna mena de qualitat n'hagues augmentat a la "pedrera"

Salutacions