5 de febr. 2007

Un cap de setmana de bàsquet

Ja feia temps que no gaudia del bàsquet com aquest cap de setmana, no és que els partits que vaig presenciar foren els més emocionats de l'any, els més igualats..., però eren importants i s'hi jugàvem molt. El dissabte comença amb una victòria treballada del Díster davant el Polinyà, un equip format amb jugadors de Sueca -la majoria- que posà difícil el triomf dels nostres i en el qual destaca Jordi, antic jugador del C.B. Sueca. L'equip, després de les lesions i amb els reforços, ha quedat un poc desequilibrat entre el joc interior -falten pivots- i el joc exterior, però aquest contratemps es veu corregit amb l'encert dels llançaments de 3 i la bona defensa -intermitent al llarg del partit- que permeten continuar mantenint la bona classificació a la segona provincial. Després hi assistirem a un partit-trampa, el que disputaren el Llinsual-Jaicu i el Quart, a la segona autonòmica valenciana, per la diferència a la classificació però per la igualtat que es veié al llarg del partit -llevat del primer quart- que es trencà gràcies a l'actitud de Fernando i l'encert de Javi Ortells en els llançaments triples, l'única manera de trencar la defensa zonal dels visitants ja que els nostres pivots no estigueren molt encertats. Aquesta victòria ha estat a la fi més important del que s'esperava, ja que el líder- l'Ontinyent- perdé i els suecans passen a compartir la primera posició, en un grup on 4 equips van a jugar-se les dues places d'ascens.
Els juniors ajornaren el seu partit per la pluja i els infantil venceren amb comoditat al Gandia "B", tot i demostrant la gran recuperació que els permet apropar-se als primers llocs de la classificació.
Només quedava presenciar l'encontre entre el Pamesa i el Múrcia, tot i esperant una millora dels valencians amb la recuperació de Milojevic. I així fou, el serbi li donà més agressivitat al joc, més penetracions i rebot. Vule també assumí més protagonisme en la direcció i el llançament exterior -sobretot els triples- ajudants per Miralles, Timinskas i un "recuperat" Chiacig. De la resta millor no parlar... Victòria a la fi del Pamesa que li permet seguir aspirant a una plaça de play-off, objectiu mínim en una temporada marcada pel fracàs de la primera volta, on la no presència a la copa d'aquesta setmana a Málaga ens ha deixat a tots prou decebuts.