19 de gen. 2007

Sueca, ciutat sense llei?

No ho dic perquè hi haja una alarma social per la desaparició de l'ovella, a la plaça de l'Ajuntament, del Betlem "municipal". No sé si a hores d'ara ja ha aparegut. Hi ha una gran preocupació en la xicalla del poble. El regidor de seguretat ciutadana es queixa de les baixes dels seus policies - quasi defineix el cas com un expedient X- i demana, sol·licita o prega que algú li done solucions. No haurem de recórrer a la "quinta" del biberó? Veurem per on es trenca la corda i si l'ovella apareix.
Sueca no és Dodge City, ciutat sense llei -la mítica pel·lícula d'Errol Flynn, però als darrers mesos sembla que alguns ciutadans pensen que les lleis estan per incomplir-les i "no passa res". Als ja habituals problemes de contaminació acústica provocats per l'incivisme d'alguns conductors, cal afegir les "festes" de cap de setmana pels carrers de Sueca; no en tenim prou amb les cavalcades, processons, exhibicions... ara "comiats de fadrins" amb el més pur estil brasiler. Com diria Fraga, "la calle es mía". I si podem estirar un poc més la corda... Convertim un garatge en una immobiliària, sense permís ni llicència d'obres. Sí, això ha passat en la meua finca. Segle XXI. Aneu en compte, qualsevol dia entrareu a l'Ajuntament i...
(L'ovella vos ho dirà...premeu!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El garatge ja ho vam denunciar i no hna fet cas. Per a alguns és més fàcil mirar cap a un altre costat.

canvicent ha dit...

Sobre el soroll dels vehicles, propose als que "governen" aquesta ciutat que, ja que no fan cas de les motos que truquen el tub d'escapament per a martiri dels vianants -que hi som tots-, donar un premi (medalla, guardó, xupa-xup, etc) als escassos que no fan soroll i porten el casc ben posat, i a més s'aturen quan unes persones tracten de creuar un pas de vianants ( o de zebra)... Utopia ?